Lodaer Img
#PhysioRulesTherapy

Υπηρεσίες

Αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο ανακούφισης του πόνου. Μέσω της συχνότητας που εκπέμπεται από τη συσκευή, προκαλείται αλληλεπίδραση με τους υποδοχείς του πόνου, οδηγώντας στη μείωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πελματογράφος οδηγεί σε ανάλυση δεδομένων που μαζί με τα στοιχεία από την κλινική εξέταση θα μας οδηγήσουν στην κατασκευή εξατομικευμένων πάτων η όχι. Ενδείκνυται για πληθώρα παθήσεων όπως π.χ. πλατυποδία, κηλοποδία, πόνο στα γόνατα, μέση κ.α.  

Διαβάστε Περισσότερα

Ακόμα και η παραμικρή πληροφορία, είναι ικανή να διαμορφώσει σημαντικά ένα ολιστικό και εξειδικευμένο πλάνο θεραπείας και αποκατάστασης. Στο Physio Rules έχουμε ως αφετηρία τη φύση του κάθε προβλήματος, ενθαρρύνουμε τον ασκούμενο/ασθενή να μοιράζεται μαζί μας κάθε φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια, έτσι ώστε η αποκατάσταση να είναι όχι μόνο επιτυχής αλλά και αέναη.

Διαβάστε Περισσότερα

Αποτελεί μια από τις αρχαιότερες θεραπευτικές μεθόδους. Έχει ως βασική αρχή τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος των μαλακών μορίων του σώματος. Έτσι, βοηθά την απομάκρυνση ουσιών που παράγουν οι μύες όταν «εργάζονται» υπερβολικά και κάτω από μεγάλη ένταση, και είναι αποτέλεσμα του μυϊκού μεταβολισμού και προκαλεί δυσκαμψίες, πόνο και λοιπές ενοχλήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Η χρήση Shock Wave (ακουστικών κυμάτων) αποτελεί καινοτομία στον χώρο της αποκατάστασης. Τα ακτινικά κύματα αποτελούν μια μη χειρουργική επιλογή σε πολλές παθήσεις του μυοσκελετικού μας συστήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνεδρίες ατομικές ή 2 έως 4 ατόμων  για θεραπευτική γυμναστική και αποκατάσταση. Σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, πάντα σε συνάρτηση με τη συνεχή παρακολούθηση και καθοδήγηση από τον φυσικοθεραπευτή. 

Διαβάστε Περισσότερα

Η ομάδα του Physio Rules οραματίζεται να εδραιώσει τη σημασία της Φυσικοθεραπείας ως πρωτοβάθμια παροχή υγείας. Με σεβασμό και υπευθυνότητα, θέλει να δείξει στον κάθε θεραπευόμενο ξεχωριστά τη σημασία της αποκατάστασης των κινητικών παθήσεων και της πρόληψης αυτών, καθοδηγώντας τον σωστά και εξατομικευμένα

Διαβάστε Περισσότερα

Επιταχύνει τη φυσιολογική διαδικασία επούλωσης. Η θεραπεία INDIBA Activ χάρη στο σύστημα Proionic, βοηθά στην ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού, αποκαθιστώντας τη φυσιολογική ισορροπία του κυττάρου, αυξάνει την αγγείωση και στην εσωτερική θεμοκρασία των ιστών.

Διαβάστε Περισσότερα

Θεραπευτική περίδεση με ειδικές ελαστικές ταινίες, που στοχεύει στη μείωση οιδημάτων και πόνου και την αύξηση της αίσθησης σταθερότητας και δύναμης του τραυματισμένου σημείου.

Διαβάστε Περισσότερα

Το Dry Needling αποτελεί ένα είδος βελονισμού, που στα ελληνικά αποδίδεται ως «η τεχνική της ξηράς βελόνας».  Με τον όρο «ξηρά βελόνα» εννοούμε πως δεν εκχέεται κάποια φαρμακευτική ουσία στο σώμα, αλλά πρόκειται για εισαγωγή βελόνας στο μυ μέσω του δέρματος, ώστε να απελευθερώσει πιθανά μυοπεριτονιακά σημεία πυροδότησης πόνου (trigger points).

Διαβάστε Περισσότερα

Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στον χώρο της φυσικοθεραπείας οδήγησαν στη δημιουργία της μεθόδου Clinical Pilates. Πρόκειται για την εξέλιξη και διαφοροποίηση της παραδοσιακής μεθόδου Pilates, με βάση τις σύγχρονες γνώσεις γύρω από την εμβιομηχανική ανάλυση και σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης.

Διαβάστε Περισσότερα

Η φορητή ασύρματη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης Compex SP 8.0 βελτιστοποιεί τη δύναμη και την αντοχή των μυών και ενισχύει τη γρηγορότερη επανάκτηση των δυνάμεων έπειτα από σκληρή προπόνηση.

Διαβάστε Περισσότερα

Υψηλή τεχνολογία αποκατάστασης μετά από τραυματισμό ή χειρουργείο. Περιλαμβάνει την ταυτόχρονη συμπίεση και παγοθεραπεία του χειρουργημένου ή τραυματισμένου μέλους.

Διαβάστε Περισσότερα

Το Cupping Therapy αποτελεί μια αρχαία μορφή εναλλακτικής ιατρικής. Με την τοποθέτηση ειδικών βεντουζών στο δέρμα για λίγα λεπτά, προκαλείται αναρρόφηση δέρματος και αύξηση της αιμάτωσης λόγω της αρνητικής πίεσης.

Διαβάστε Περισσότερα